Profil

Min baggrund

Profil

Hej, jeg er Sinika Tiavad!

Jeg er født i 1958 og opvokset i Herning, men det meste af mit voksne liv har jeg boet i Varde/Kvong sammen med min mand.  Jeg har altid haft en stor kærlighed til dyr, som barn var det især hunde, jeg havde omkring mig.  I dag beriger jeg mit  med  katte, hunde  og heste.

Før jeg fandt min rette hylde, har jeg haft mange forskellige jobs. Sideløbende har jeg bygget min baggrund op som terapeut. I 2013 åbnede jeg min egen klinik.

Mine grundlæggende uddannelser har jeg taget på Rosenberg Instituttet, hvor jeg er uddannet til Biomekanisk Kranio-Sakral Terapeut (KST) og i bindevævsmassage med Rosenberg teknikken.

2009 Uddannelse i KST til dyr hos Naturgaarden  v/ Tove Nielsen

2010 Eksamen i anatomi, fysiologi samt sygdomslære og psykologi   v/ Karsten Munk

2012/13 Uddannelse som Terapeutisk Touch Healer (TT – Healing) samt energimassage hos Dortea.dk

Jeg er i stadig udvikling og udbygger min viden og kunnen med, hvad jeg brænder for. På Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi færdes jeg jævnligt og suger ny viden til mig – både hvad angår mennesker og  dyr.

Jeg har førstehjælp, som bliver fornyet hver 2. år

Jeg arbejder i dag meget med min spirituelle side og deltager på kurser, hvor jeg kan blive dygtigere og lære at bruge denne del af mig selv til bl.a. telepati og clairvoyance til dyr og mennesker.

Behandlingerne jeg giver i klinikken er til alle aldersgrupper. Dyr behandler jeg enten i klinikken eller hos dig. Dyr er oftest hund, kat eller hest, men kontakt mig hvis du vil vide, om jeg kan gøre noget for netop dit dyr.

Her på min hjemmeside kan du finde mere information om de forskellige behandlingstyper, priser m. m.