Dyr

behandlinger

Dyr

PETS CARING

”Min vision, når jeg har med dyr at gøre, ligger i samarbejdet mellem ejer og dyr. Det ligger mig meget på sinde – ja, det er næsten hjerteblod for mig – at få samarbejdet til at nå nye højder, som ejer og dyr kan være sammen om. Mit hjerte smelter, når jeg på ejers udtryk – og ikke mindst dyrets – kan se, at jeg har gjort en forskel, som betyder meget for begge, og at de tilmed opnår en frihed, hvor de kan være sammen uden forbehold”

bkst_collage

BIODYNAMISK KRANIO – SAKRAL TERAPI TIL DYR

BKST arbejder i resonans og går derfor dybere ind i kroppen, samt tillader kroppens egne iboende selvhelbredende kræfter at virke. Tilgangen er holistisk, der integrerer det fysiske med bevidstheden og energien. Ved en behandling hvor jeg er terapeuten, er det meget vigtigt, at jeg går helt ind i mig selv og bruger tid på at lytte til klientens krop og følger klientens krops egne selvhelbredende og selvregulerende kræfter. Det er en radikal anderledes måde at behandle på, men til gengæld er det en meget mere blid behandlingstilgang.

Du kan læse mere om BKST på dette link

Artiklen kommer fra instituttet, hvor jeg startede min BKST uddannelse, og det er virkelig godt læsestof, hvor BKST bliver forklaret i dybden.

Behandlingstiden er ca. 50-60 minutter.

THERAPEUTIC TOUCH HEALING TIL DYR/Spirituel Healing

Healing betyder at hele, men en TT-Terapeut giver ingen garantier eller løfter om resultater/mirakuløse helbredelser. Det markante ved TT- Healingsteknikken er ikke beviselige helbredelser, men at TT-Healingen kan gøre en (stor) forskel.

Spirituelle healere betragter kroppen som en kompleks energetisk helhed, hvor kroppen, sindet og følelserne udgør et dynamisk lagdelt energifelt. I lagdelingen af auraen skelner man mellem æteriske, astrale, mentale og åndelige energifelter.

Grundtanken i Spirituel Healing er, at der strømmer en livskraft gennem alle levende væsner, og at denne livsstrøm kan være blevet afbrudt eller hindret ved psykisk sygdom, smerte, chok eller andre skader. Helbredelse opfattes som en genetablering af samklangen mellem krop, ånd og sind. Effekt af TT-healing:

  • Fremmer afslapning og afspændthed og dermed mindskes stress og indre uro.
  • Reducerer eller eliminerer fysisk og psykisk smerte.
  • Fremmer helbredelse fysisk eller psykisk ved at stimulere de regenererende kræfter.

 – og helt sikkert meget mere.

Behandlingstiden er ca. 50-60 min. Evt. lidt længere varighed, når det er første gang.

BDC_1522-1
BDC_1559-1

ROSENBERGTEKNIKKEN/MINDFUL TOUCH TIL DYR (Bindevævsmassage)

Med disse teknikker kan jeg arbejde i dybden på kroppen, og med meget, meget lette tryk eller med blød aen på huden er det en yderst behagelig behandlingsform for dyret

Når jeg bruger disse unikke behandlingsformer, arbejder jeg både i nervesystemet, musklerne og bindevævet. Især når jeg arbejder med MT, når jeg helt ned på kroppens celleniveau.

Både RT/MT kan give bedre kropsholdning, dyrets bevægelser kan blive mere graciøse, der kan forekomme øget fleksibilitet, og ikke mindst kan der blive en forbedret vejrtrækning eller blot en markant fornemmelse af velbehag.

Teknikken RT anvendes især på følgende steder på kroppen: triggerpunkter, akupunkturpunkter, meridianer samt ”akupunkturstriber”. Rosenbergteknikken er især god ved specifikke problematikker.

Teknikken MT anvender jeg, når jeg har et dyr, som kan være meget sensitivt, da denne behandlingsform er meget nænsom og blød. Jeg trykker ikke, men gør ikke andet end bare at være med min hånd/hænder og lader dem glide på kroppen. Ved at give kroppen denne form for opmærksomhed (+ varmen fra mine hænder) reagerer kroppen i positiv retning. Dyret (og dig) vil med tiden kunne mærke, at der sker noget også på et dybere lag i kroppen – det er som om, kroppen regenererer og fornyr sig.

RT/MT kan bruges som en enkeltstående behandling, men kan også med fordel kombineres med TT-Healing, Biodynamisk KST samt Energimassage.

Personligt bruger jeg den meget sammen med mine andre behandlinger og har god effekt med det.

Behandlingstiden er ca. 50-60 minutter

rosenberg_collage

TELEPATI MED DYR

Arterne imellem foregår kommunikationen bevidst.

Telepati – hvad er det? Jo da, det er en kommunikation mellem 2 individer eller flere.  Telepati kan være komplekst, det vil sige, at det ikke kun gengiver detaljer, men det kan også være en samtale.

Når jeg bruger telepati med dyr, så både sender/modtager jeg det enten i en følelse eller fysisk følelse, smagsoplevelse, lyd, synsindtryk måske endda i en lille film (et hændelsesforløb) samt ord og sætninger.

Jeg bruger alle mine sanser, når jeg telepaterer, og jeg bruger dem psykisk.

Alle dyr telepaterer, det er deres naturlige sprog (både med os og med hinanden). Et genialt redskab for os/mig da jeg med telepatien i dag har et sprog, hvor jeg har mulighed for at forstå, hvordan dyr fungerer og til at hjælpe de dyr, som har brug for det. Jeg har med telepatien fået muligheden for at fordybe mig i en længere samtale og dermed få belyst/spurgt ind til mange dele af dyrets liv og fx helbred.

Med telepatien kan jeg tale direkte med jeres dyr og på dyrenes egne præmisser. Jeg får da mulighed for evt. at løse små som store konflikter, som blot er opstået på grund af misforståelser i samspillet mellem dig og dit dyr eller måske mellem dyrene selv.

Jeg kan enten komme hos dit dyr, der hvor det bor og lave en telepati, eller du kan sende mig et foto af dit dyr. Jeg skal kunne se mindst et øje af dyret, og der må ikke være andre dyr eller mennesker på fotoet.

Ligeledes skal jeg vide, hvad du gerne vil have, jeg skal spørge dit dyr om.

FJERNHEALING TIL DYR

Ved healing bruges en livsenergi som er universel, og heldigvis kender den ikke forskel på nær og fjern. Dit dyr kan med fordel modtage fjernhealingen hjemme hos dig selv/der hvor den er.

Da jeg gerne vil have, at dit dyr får mest muligt ud af fjernhealingen, skal vi have aftalt det tidspunkt, der passer dig og dit dyr bedst. Dit dyr skal helst opholde sig et dejligt og roligt sted, du kan evt. sidde hos den og nusse, så den falder til ro. Er det fx. en hest vil dens boks være et godt sted for den at være.

Jeg skal forinden have oplyst dyrets navn, dets alder samt have et vellignende foto til rådighed (der må ikke være andre på billedet, end det dyr jeg skal fjernheale på), og endelig hvilke problemer du ønsker, jeg skal have mit fokus på. Dette kan sendes til mig på email: sinika@tiavad.dk

Varighed alt efter hvad vi aftaler, det kan det være fra 30 minutter.

Som noget nyt kan jeg lægge dit dyr op i en imaginær healingskugle, hvor du efter eget valg kan bestemme, hvor længe du ønsker dit dyr skal ”ligge”. Dit dyr kan være der i op til flere døgn og modtage healing fra mig. Jeg vil dagligt tilføre ny healingsenergi til dit dyr, så dens krop kan hele sig op stille og roligt over længere tid.

fjernhealing_dyr