Information

VÆRD AT VIDE OM UDDANNELSEN

INFORMATION

HVAD SKAL DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ

Har du tænkt dig, at du gerne vil tage hele uddannelsen, vil jeg anbefale at tage den fortløbende, da det giver det bedste flow for både dig og dine medstuderende. I vil kunne lave studiegrupper, hvor I kan hjælpe/sparre med hinanden. 

Der er moduler der hænger sammen f.eks. 1 & 2, og her vil det være en god ide og tage dem sammen. Derudover er det vigtigt at få trænet imellem modulerne. Skolen sørger også for, at de næste moduler ikke ligger for tæt op af hinanden.

Det vil sige, at du får tid til træning, så du er klar til de næste moduler. 

Hvis du mod forventning ikke kan deltage f.eks. i 3 & 4, så vil skolen anbefale du venter til de kommer igen. De forskellige moduler kommer med jævne mellemrum, så der vil altid være mulighed for at komme videre.

Det der er vigtig for skolen er, at du gør det i dit tempo.

På min kalender her på min hjemmeside, kan du finde på hvilken datoer de forskellige moduler ligger, og de vil løbende på hen over året.

Jeg vil oprette en lukket FB gruppe til jer der vil uddannes til Dyreenergi Terapeut, hvor I har mulighed for at spørge og sparre. Her kan I fortælle om gode eller dårlige oplevelser eller skulle I stå med et problem, kan der spørges ind til dette. 

Hvis du er terapeut/behandler og ikke ønsker hele uddannelsen, men synes der kunne være nogle moduler, som kunne være interessante for dig og din virksomhed, da vil det være muligt at deltage på den/dem du ønsker. Du vil modtage et kursusbevis hvorpå der står, hvad du har gennemgået på modulet.

BETALINGSBETINGELSER

Priser

Hver modul koster kr. 2450.- incl. moms og alle priser er i danske kroner (DKK). Det vil sige, at hele uddannelsen på 13 moduler plus eksamen koster i alt kr. 34300,- incl. moms.

Dertil kommer der ekstra udgifter på egne sessioner og behandlinger samt supervision hos mig til kursistpriser kr. 450,-. 

Prisen for 10 x online meditationsgruppe forløb á 2 timers varighed er også til kursistpriser for alle 10 gange kr. 300,- 

Merudgiften bliver på i alt kr. 4800,- +/-, da det afhænger af hvor mange supervisioner du skal have.

Tilmelding sker ved, at du sender mig en mail på sinika@tiavad.dk 

Betaling til kurser sker ved, at jeg sender en faktura til dig, hvorefter du kan lave en bankoverførsel.

Du modtager en bekræftelse på tilmelding når betaling er registreret. 

 

SÆRLIGE OPLYSNINGER

Vær opmærksom på særlige regler omkring tilbagebetaling af kursusbeløbet: moduler hvor der er gæstelærer på/med, da vil beløbet ikke kunne refunderes. 

Skulle du blive syg lige op til et kursus eller under kurset, har du mulighed for at deltage på et tilsvarende umiddelbart efterfølgende kursus uden beregning.

ANDRE OPLYSNINGER

Der vil være kaffe og te samt lidt godt til gangen i løbet af dagen.

Frokost skal du selv medbringe, og der er mulighed for at opbevare i køleskab.

Har du noget særligt, der skal tages hensyn til vedrørende drikke og det jeg stiller frem i løbet af dagen, så skal du selv medbringe hvad du skal bruge. Det kan være du har noget med gluten eller laktose osv. Medbring da venligst det du må indtage.

8 dage før kursets start vil du modtage en mail fra skolen om, hvad du skal medbringe.

Hvis du har brug for at overnatte kan du finde henvisninger til Bed & Breakfest her: B&B

 

SKOLENS ADRESSE

Skolen for Dyreenergi Terapi

v/ Sinika Tiavad

Kvong Langhedevej 31

6800  Varde

Tlf. 61861833