Min baggrund

UDDANNELSESLEDER

MIN BAGGRUND

_EDC8033-1
"Jeg uddanner mig/arbejder i dag meget med min spirituelle side og deltager på kurser, hvor jeg kan blive dygtigere og lære at bruge denne del af mig selv til bl.a. telepati og clairvoyance til dyr og mennesker."
Sinika Tiavad
Uddannelsesleder

Mit navn er Sinika Tiavad!

Jeg er født i 1958 og opvokset i Herning, men det meste af mit voksne liv har jeg boet i Varde/Kvong sammen med min mand.  Jeg har altid haft en stor kærlighed til dyr, som barn var det især hunde, jeg havde omkring mig.  I dag beriger jeg mit liv med katte, hunde og heste.

Før jeg fandt min rette hylde, har jeg haft mange forskellige jobs. Sideløbende har jeg bygget min baggrund op som terapeut. I 2013 åbnede jeg min egen klinik.

Mine grundlæggende uddannelser har jeg taget på Rosenberg Instituttet, hvor jeg er uddannet til Biomekanisk Kranio-Sakral Terapeut (KST) og i bindevævsmassage med Rosenberg teknikken.

2009 Uddannelse i KST til dyr hos Naturgaarden   v/ Tove Nielsen

2010 Eksamen i anatomi, fysiologi samt sygdomslære og psykologi   v/ Karsten Munk

2012/13 Uddannelse som Terapeutisk Touch Healer (TT – Healing) samt energimassage hos Dortea.dk

2018 Certificeret Equine Mirror Mentor, Coach samt Terapeut

2019 Eksamineret Telepatør med dyr – både Live og med foto samt til afdøde dyr

2019 Eksamineret Dyre Terapeut ved Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi

Jeg er i stadig udvikling og udbygger min viden og kunnen med, hvad jeg brænder for. På Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi færdes jeg jævnligt og suger ny viden til mig – både hvad angår mennesker og dyr.

Jeg har førstehjælp, som bliver fornyet hver 2. år